FC Fredericia spiller søndag på udebane mod FC Helsingør, og det er med fjerdepladsen for øje. Vindes kampen ikke, så ser det svært ud at få hentet Helsingør, der forud for kampen er fire point foran FC Fredericia.

FC Fredericia er kommet ind i en god stime. Efter nederlag i de første kampe af oprykningsspillet har formen været opadgående. Det er blevet til sejre mod netop søndagens modstander FC Helsingør, Esbjerg og to gange mod HB Køge. Det betyder, at FC Fredericia i de seneste fem kampe har hentet fire sejre, og spillet har også været opløftende.

https://www.gfforsikring.dk/gftrekantomraadet

Fra at have manglet skarphed på den sidste del af banen, så er der kommet mange offensive initiativer, der kunne have kastet endnu flere mål af sig. Særligt har det været opløftende at se Kristian Kirkegaard, som har været ophavsmanden bag meget af det, som FC Fredericia er kommet frem til, men opgaven mod Helsingør er ikke bare lige til.

Helsingør er inde i en god formkurve med sejre mod Esbjerg, Viborg og HB Køge i den seneste periode. HB Køge ligner dog et hold, der er gået på sommerferie. Det så man både mod FC Fredericia og i holdets seneste opgør mod Helsingør, hvor de løb ind i store nederlag mod begge modstandere.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

I den seneste kamp mod Esbjerg stillede FC Fredericia op med et tremandsforsvar, og det er uvidst, om den strategi fortsætter, men med henblik på at have et alternativ til den klassiske 4-2-3-1, så vil det være oplagt at prøve af i flere af de resterende kampe i sæsonen. Mod Helsingør er fredericianerne hæmmet af, at den nigerianske lejesvend, Raphael Onyedika, sidder ude med karantæne, og det gør, at der skal rokeres rundt igen i forhold til kampen mod Esbjerg, hvor blandt andet en af de faste startere, Christian Tue, startede på bænken, og det kunne give plads til ham.

Der er kampstart mellem FC Helsingør og FC Fredericia søndag klokken 15:00.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Hans Thomassen
Hans Thomassen
23:01 - 19. maj 2021 23:01

De jagtede ikke noget kr. 100.000 var ikke nok??

Sidste år, kunne man have kæmpet om 1 mill. som en andenplads havde givet, men her slog man også op i banen og spillede nogle elendige kampe og tabte bl.a. til flere af bundholdene.

Er det indstilligen der mangler blandt spillere og ledere???

Eller er vi bare tilfreds med en placering et sted i 1. division ><????