FC Fredericia fik udlignet to gange mod Hvidovre, men det var ikke nok. I slutningen af kampen holdt fredericianerne ikke stand og tabte 3-2.

FC Fredericia skulle tidligt lørdag eftermiddag forsøge at hente point på udebane mod Hvidovre, men opgaven var ikke nem. Hvidovre indtog inden opgøret andenpladsen, mens FC Fredericia lå under nedrykningsstregen på 11. pladsen. 

Det var også til at se, at der er forskel på de to hold i tabellen fra kampens start. Hvidovre lagde et stort pres på FC Fredericia, der ellers havde som gameplan at stå imod i de første 20 minutter, men allerede fra start så det ikke så godt ud. Hvidovre splittede FC Fredericias forsvar til atomer efter ni minutter, og havde det ikke været for en uskarp Tobias Thomsen, var hjemmeholdet kommet foran efter ni minutter, da angriberen var fri i feltet, men fik afsluttet svagt.

Et par minutter senere gik den ikke længere. Hvidovre snød FC Fredericia med et kort hjørnespark. Bolden blev spillet til Andreas Pyndt, der fra en position på kanten af feltet, fik lagt bolden ind i feltet til Tobias Thomsen, der igen var fri. Med et hovedstød sendte Thomsen i mål og bragte hjemmeholdet i front.

Målet vendte kampen på hovedet. FC Fredericia fik spillet sig tilbage i kampen, og havde flere muligheder for at udligne. Den første opstod efter 20 minutter, da Adam Jakobsen lagde bolden af til Patrick Egelund, der fra kanten af feltet i en fri position, sparkede flere meter ved siden af mål.

Også Frederik Carstensen manglede skarphed, da han fik en friløber efter en halv times spil. Adam Jakobsen vandt en duel på midten og fik sendt bolden videre til Carstensen, der fik frit løb mod mål. Carstensen fik holdt Hvidovre-forsvaret bag sig, men da han skulle afslutte, fik han på forunderlig vis skudt bolden meget langt over mål.

Hvad de offensive spillere ikke kunne, lykkedes for Erik Nissen i første halvlegs overtid. Oliver Olsen bankede et knaldhårdt indlæg ind i feltet langs jorden, og inde foran havde Erik Nissen taget turen med frem. På bagerste stolpe var han helt fri, og sparkede bolden i mål til pausestillingen 1-1.

I anden halvleg vendte billedet igen. Hvidovre var nu det bedste hold igen, og det kom til udtryk, da hjemmeholdet efter lidt af en tilfældighed fik scoret til 2-1. Det skete efter 55 minutter, da Andreas Pyndt sendte en forkølet afslutning mod mål. I feltet tog Daniel Stenderup afslutningen til sig, da det ikke lignnede bolden ville gå i mål. Stenderup fik i fri position banket bolden ind bag Valdemar Birksø.

Fem minutter senere var Daniel Stenderup på spil igen. Fra omkring 35 meters afstand bankede midterforsvareren bolden mod mål, og den havde gået ind, hvis det ikke havde været for en sprællende Valdemar Birksø, der reddede bolden i det ene målhjørne.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Hvidovre fortsatte med at sidde på opgøret, men da det ikke lykkedes dem at lukke kampen, endte FC Fredericia i stedet med at udligne med ti minutter tilbage af opgøret. Indskiftede Nicklas Røjkjær dukkede op i feltet på et hjørnespark, og sendte et hovedstød i kassen, og fik udlignet.

Bedst som det lignede, at kampen ville ende uafgjort slog Hvidovre til. Med tre minutter tilbage af opgøret driblede Nicolai Clausen igennem FC Fredericias forsvar, der så passivt til, og ikke fik tacklet af på ham. Clausen kom fri i feltet, og endte med at sende bolden ind bag Valdemar Birksø, og sendte Hvidovre i ekstase.

FC Fredericia pressede massivt på i slutminutterne, og fik et par halve muligheder, men ind kom bolden ikke. Dermed er FC Fredericia fortsat på 11. pladsen. Næste gang fredericianerne skal i kamp er den 6. november på udebane mod Næstved.