Fra den ene yderlighed efter den anden. FHK var helt rundt på gulvet i starten af kampen mod Ribe-Esbjerg, kampbilledet vendte og så kom FHK ovenpå og gik til pause foran med fire mål. Alligevel tabte fredericianerne kampen, og måden det skete på må ikke forekomme.

FHK kom bagud 8-2. Så fik Gudmundur Gudmundsson nok, tog timeout og gik i syv mod seks. Vupti, så kom FHK tilbage i kampen og spillede sprudlende. Det var nøjagtigt med den samme formation, der fungerede mod TTH Holstebro, og så endte FHK til at gå til pause foran 18-14.

Spillet sad lige i skabet. FHK spillede som et tophold i ligaen, der lignede et hold, som med det spil, kunne spille med om medaljer, men hvad der skete i pausen skal være usagt, men efter pausen lavede FHK den ene tekniske fejl efter den anden. Mærkværdige fejlafleveringer, der ikke burde forekomme på det her niveau, skete. Det var ikke, fordi Ribe-Esbjerg virkelig steppede op, men i stedet var det på FHK’s fejl, at vestjyderne kom tilbage og endte med at vinde kampen 34-32 efter en kamp, som FHK ikke burde have tabt, med det niveau de viste.

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Thorsten Fries (7): Stod vanvittig fra det 15. – 30. minut, og endte med en redningsprocent på 30. Det er godkendt.

Kim Sonne (4): Fik taget nogle vigtige bolde, der holdt FHK inde i opgøret, men et par gange så han skidt ud. Særligt et skud fra en spids vinkel fra Jonas Larholm måtte ikke have gået ind.

Martin Bisgaard (10 – Man of the match): Igen, fristes man til at sige, viser han sig at være meget driftsikker. Fem mål på fem forsøg blev det til.

Mads Lenbroch (UB): Kom ikke på banen.

Reinier Taboada (4): Fem mål og fem assists er normalt en god præstation, men cubaneren tabte flere gange hovedet i anden halvleg med hasarderede beslutninger.

James Junior Scott (7): Begynder at falde rigtig godt ind i spillet. Viste han også fungerer i syv mod seks. Lavede fem mål otte forsøg.

Lasse Balstad (4): Nordmanden var på glatis i starten af opgøret rent defensivt, men fik spillet sig op.

Einar Olafsson (4): Kom ind og skulle lappe forsvaret sammen. Det lykkedes han til dels med.

Kristian Stoklund (4): Manglede skarphed i afgørende situationer, og lavede mærkværdige tekniske fejl i starten af anden halvleg. Endte med at lave fire mål og tre assists.

Nicolaj Nørager (7): Havde også et par mærkelige boldtab, men fik til gengæld lavet fire mål på fem forsøg, samt fem assists.

Mads Christiansen (UB): Spillede ikke nok.

Nikolaj Petersen (UB): Kom ikke på banen.

Kasper Young (7): Satte tre mål ind på tre skud. God præstation.

Jakob Frederiksen (UB): Kom ikke på banen.

Rasmus Meyer (02): To mål på fem forsøg som stregspiller er lige til den lave side. Især når det er store chancer, der blev brændt.

Nikolaj A. Nielsen (7): Gjorde en forskel på stregen angrebsmæssigt med tre mål på tre forsøg.