Gourmet Outlet på Vejlevej slog onsdag formiddag dørene op. Der var snorklip ved Fredericias borgmester Steen Wrist (A) og indehaver af gourmetforretningen, Lars Haahr, glædede sig over at åbne efter en uforudset ventetid.

Tidligere har bygningen på Vejlevej huset Rema1000, senest lå Fredericia Bazar på lokationen, men siden, at bazaren lukkede i januar 2019, har bygningen stået tom, men nu er der liv i bygningen igen. Et stort madmekka med gourmetprodukter er åbnet i dag.

– Det er med store smil, at vi byder velkommen til Gourmet Outlet i Fredericia. Det er en ny butikstype i byen. Det med at sætte gourmet ind i sådan en outletramme er spændende. Outlet kan godt lyde som slutprodukt, men kommer man forbi Vejlevej ser man, at det er førsteklasses produkter af højeste kvalitet. Det er godt tænkt, at de prøver at lave et koncept, hvor man tager kurven med rundt. Normalt ville man købe den færdige værtindegave, siger borgmester Steen Wrist.

– Det er en butik, hvor man kan få gourmetprodukter til gode priser, deraf navnet. Så vi tilbyder gourmetprodukter til gode priser og så vil vi gene havn en anderledes butik. Fx at man laver sin egen gavekurv, hvis moster Oda kan lide lakrids, så skal hun have meget af det. Vi har også smagsprøver, eksempelvis vin, siger Lars Haahr.

Hvordan har ventetiden været?

– Det har være forfærdeligt. Vi har trippet for at komme i gang, og pludselig blev vi ramt af corona i firmaet og måtte udskyde pga. sikkerheden. Vi ville have butikken til at se godt ud og det gør den, så det er en stor glæde at åbne nu,  slutter Lars Haahr. Se indslaget i filmene ovenfor.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer