Fyns Politi har nu fået fastlagt en del af den rute, som en røver benyttede før og efter et groft røveri mod Antik Blå i Vintapperstræde i Odense fredag den 13. august om eftermiddagen.

På den baggrund beder politiet nu om eventuelle vidner, der kan have set røveren om hjælp. Røveriet mod Antik Blå blev anmeldt til politiet fredag eftermiddag klokken 15:07. En maskeret mand truede med en pistollignende genstand personalet til at lægge sig ned på gulvet, hvorefter han smadrede butikkens montre og stjal smykker, som han lagde ned i en medbragt Nike sportstaske.

Røveren kørte både til og fra gerningsstedet på en sort damecykel – en city-bike model med bagagebæger og med et beslag til en cykelkurv monteret foran. Politiet ved nu, at røveren kom cyklende til gerningsstedet iført sin maskering. Han cyklede fra Klingenberg via Rådhuspladsen/Flakhaven videre til Vestergade, hvor han er set kl. 14:55.

Efter røveriet stak han af på cyklen, som han sat i Vintapperstræde lige uden for butikken. Han tog flugten i retning med Slotsgade. Kort efter, klokken 15:09 er han set på Klingenberg. Derefter kender politiet ikke den videre rute.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, der har set røveren. Det gælder både, da han var på vej hen til butikken, og da han efterfølgende kørte væk igen. Politiet håber, at nogen derude kan have set noget, der kan hjælpe politiet med at fastlægge hele ankomst- og flugtruten. Politiet håber også at høre fra vidner eller andre, som kan lede politiet på sporet af gerningsmandens identitet.

Desuden vil politiet også meget gerne høre, om nogen ved noget om den cykel, der blev anvendt ved røveriet. Oplysninger om cyklen, røverens flugtruten og andre oplysninger kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

Signalement: Gerningsmanden beskrives som: dansk, alm. til spinkel af bygning, omkring 40-55 år. Han var iført: Lys kasket, solbriller, sort mundbind, grå hættetrøje, blå ”gammeldags” arbejdsbukser og sorte sko med hvid sål.

Han medbragte: Nike taske, sort pistollignende genstand og hammer. Før og efter røveriet kørte han på en damecykel, sort, city-bike med bagagebæger og en monteret beslag til en cykelkurv.