Lørdagens kamp mod FA 2000 fik en tragisk afslutning, da 20-årige Ahmed Daghim kollapsede, mens han varmede op. Der var heldigvis en læge til stede blandt tilskuerne, og der blev ringet efter en ambulance med det samme. Kampen blev fløjtet af, og Daghim blev kørt til Bispebjerg Hospital, hvor han efter omstændighederne har det godt.

Alle prøver, test og scanninger, der er taget, er positive. Ahmed er fortsat på Bispebjerg Hospital til observation. Lægerne vil i løbet af i dagen tage flere scanninger for at forsøge at fastlægge, hvad der er den præcise årsag til kollapset. Daghim er ved fuld bevidsthed, og hans nærmeste er hos ham.

En stor tak til alle
Der skal lyde den mest dybtfølte tak til alle omkringværende: FA 2000 og dommertrioen for deres store samarbejdsvillighed; lægen blandt tilskuerne, der var hurtigt inde ved Daghim; KIF-spillere og trænere, som hurtig fik gjort opmærksom på situationen og dannede skjold omkring ham; alle tilskuere, som viste deres største respekt; ambulanceredderne, som kom og sørgede for den bedste behandling af Ahmed, samt alt personale på Bispebjerg Hospital, som har taget sig fantastisk af Ahmed.


Kolding IF er stolte af deres spillere og stab og den måde, hvorpå de håndterede situationen. Kriseberedskab er iværksat, således at alle spillere og stab er tilbudt krisehjælp i form af krisepsykolog.

Det sekundære: hvad med kampen?
Der var spillet 48 minutter af kampen på Frederiksberg Stadion, og kampen skal spilles færdig. Det er op til DBU’s disciplinærinstans at vurdere, hvordan kampen kan færdigspilles. Kolding IF forventer et svar på netop det enten mandag eller tirsdag, og derefter vil vi gå i dialog med FA 2000 om, hvornår det er muligt for begge parter.

Spillerne og staben møder alle ind tirsdag morgen og genoptager træningen.

For nuværende har Kolding IF ikke yderligere kommentarer.