Folkene bag Urbania Streetfood har købt Cafe Mums i Fredericia og viderefører konceptet, samtidig med at de udvider porteføljen i fæstningsbyen

Sommeren nærmer sig i Fredericia, og imens frokostgæsterne indtager menuer fra Cafe Mums gastronomiske univers, er det en stolt daglig manager, Jakob Nielsen, der byder os velkommen. Men inden han får lov at sætte ord på dagens nyhed i det fredericianske madunivers, fortæller de tidligere ejere om salget.

Det er ægteparret, der i dag ejer Hotel Gammel Havn, Jesper Hansen og Annette Dal, der takker af for at give stafetten videre og selv fokusere ekstra meget på det hotel, de er ved at udvikle til et moderne urbant hotel i hjertet af Fredericia. 

-Vi ledte ikke efter nye ejere, men da vi modtog henvendelsen var vi ikke i tvivl. Folkene bag Urbania Streetfood har bevist, at de kan og vil gøre noget godt for byen og området. Det er det helt rigtige at give dem muligheden for at videreføre deres koncepter i bydelen, hvor de allerede bidrager positivt til et aktivt hverdagskulturliv i Fredericia. Det har været det bærende element for os, at de har bevist og fortsat vil bidrage til den positive udvikling af byen og området. Samtidig får vi endnu mere tid til at fokusere på vores hotelkoncept, siger Jesper Hansen.

-Cafe Mums passer perfekt ind i vores drømme for Fredericia og i vores portefølje. Cafe Mums er et stærkt brand som henvender sig til et segment, vi også har på streetfood, men ikke så stærkt repræsenteret som på Cafe Mums. Koncepterne balancerer perfekt i forbindelse med vores placeringen mellem den gamle og nye bydel i almindelighed, men i særdeleshed geografisk fantastisk i forhold til Urbania Streetfood, hvor vi får mulighed for at give både fredericianerne, men også udenbys gæster flere af de gode oplevelser. Vi kommer ikke til at nyskabe eller gentænke projektet. Det er i sig selv stærkt, så vi vil videreføre på alle de gode værdier og koncepter, som Cafe Mums har skabt, siger Brian Løkkegaard fra Urbania og tilføjer:

-Vi tror på Fredericia, og vi tror på byen. Vi tror på bydelen og så har vi stærke følelser for at udvikle til gavn for byen og byens borgere. Vi ønsker at udvikle mulighederne i byen til det bedre. En så vigtig cafe som Cafe Mums vil vi meget gerne se fortsætte. Den er rigtig spændende at skulle arbejde med. Det er et unikt sted med en suveræn beliggenhed, en fantastisk vare, som ikke bare findes i Fredericia. 

Jakob Nielsen byder allerede velkommen til gæsterne på caféen. Foto: AVISEN

Det bliver den 30-årige Jakob Nielsen, der skal stå i spidsen for Cafe Mums. Jakob Nielsen har arbejdet i restaurations- og eventbranchen siden han var 15 år. Han ser nu frem til at byde velkommen på Cafe Mums. 

-Lige siden Cafe Mums åbnede i 2014, har jeg været betaget af beliggenheden og konceptet, som jeg synes har siddet lige i skabet fra starten af. Jeg er stolt af at få lov til at viderføre og arbejde med Cafe Mums. Jeg glæder mig til at komme i gang. Man kan godt mærke hjerteligheden, som stedet er skabt og drevet i. Køkkenet føres videre med samme kærlighed til håndværket og råvarerne, hvor alt fra burger til weekendbrunch kører videre. Vi kommer ikke til at rive skiltene ned og lave noget nyt, slutter Jakob Nielsen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Bjørn Medom Nielsen
Bjørn Medom Nielsen (@bjoernmedomnielsen)
18:05 - 15. juni 2021 18:05

Nederste del af Vendersgade, syd for Sjællandsgade (som det hedder), vil da inden længe kunne betegnes “Gaden”

Jesper
Jesper
21:29 - 15. juni 2021 21:29

Det er da kun for jer som har den daglige gang indenfor voldene.

Her udenfor, er det helt klart Vejlevej som er ‘gaden’ med alt hvad hjertet begærer af motorolie, kloakrør og topnøglesæt….

Flertallet af Fredericias borgere kommer altså sjældent ind i byen.