Udover små børnebørn der er begyndt i skole, har jeg også børnebørn der gerne vil i skole.

Slip nu de unge fri af coronaens snærende bånd. Lad dem blomstre op.

Der er en regering der ikke tænker på de afsavn som vores unge mennesker har og nogen unge lider i den grad af mangel på social kontakt, at de bliver syge.

Vi må være fem i en boble, når forældre og de nærmestes egne venner er talt med, ja så er der ikke plads til de unges egen skolekammerater.

De unge har heller intet fritidsliv eller foreningsliv. De må heller ikke dyrke idræt eller andre aktiviteter.

Og så er den såkaldte hjemmeskole, god nok i en kortere periode, men ikke alle lærer har de kundskaber der skal til og efterhånden bliver undervisningen kedelig.

Nok vil unge gerne være på de sociale medier, men de vil også gere være sammen med vennerne.

Desværre kan jeg ikke gøre noget, hvor end jeg gerne ville, men regeringen bestemmer og den holder os alle i et fast jerngreb.

Hvad med at løsne grebet lidt for de unge, så de kan komme i skoler/uddannelse igen og lære noget nyttigt.

Jeg føler mig endda overbevist om, at de fleste lærer ønsker det samme.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Ove Nygaard
Ove Nygaard
19:57 - 19. februar 2021 19:57

Budskabet i dette indlæg af byrådsmedlem (DF), Inger Nielsen, kan man kun have sympati for, men sympatien blegner lidt, når man læser bemærkningen: “Desværre kan jeg ikke gøre noget, hvor gerne jeg end ville, men regeringen bestemmer, og den holder os i et fast jerngreb. ”Ja, det ved vi godt, fru Inger Nielsen, som dermed benytter lejligheden til at gøre opmærksom på sig selv sikkert ikke uden tanke på, at det gælder om at holde “jernet varmt” frem til kommunalvalget den 16. november 2021, hvor valgkampen helt tydeligt er gået i gang, og hvor der bliver nogle partier, der får svært ved at bevare den nuværende repræsentation!

Cecilie Roed Schultz
Cecilie Roed Schultz (@cecilieroedschultz)
19:05 - 1. marts 2021 19:05

Nu ved jeg snart ikke hvad jeg skal tro. På aftenens byrådsmøde beskyldte Inger Nielsen mig for at sygeliggøre de unge, fordi jeg synes, der skulle fokuseres på trivsel og klassefællesskaber – ikke nationale tests (punkt 32 på byrådets dagsorden).

Ove Nygaard
Ove Nygaard
08:20 - 2. marts 2021 08:20

Jeg overværede byrådsmødet den 1.marts 2021 på video og bemærkede også behandlingen af dette punkt. Det gode ved at overvære den form for byrådsmøder, udover den “åbenhed” det jo er udtryk for, er, at man kan skrue op og ned for lyden eller helt slukke, når det bliver lidt forstemmende at overvære. Man kan jo altid senere genopleve mødet. Fsv angår lige netop behandlingen af dette punkt, skruede jeg ned, men nævner ikke for hvem. Vi skal jo holde en pæn debattone, ikke mindst på nettet!