I dag har vi besøgt Fredericia Isenkram og den stilfulde tøjbutik, De Meza. De fortæller, at julehandlen i 7000 Fredericia er startet, og at man handler lokalt i denne tid.

Kulden har ramt Fredericia, men så er det godt, at der er varme i butikkerne. Hos De Meza stod Nicolai Rasmussen og Mick Schmidt klar til at styre slagets gang i tøjbutikken, der slog dørene op i efteråret 2019. De kan begge berette om, at man godt kan mærke julehandlen er gået igang.

»De fleste, der kommer her, kommer for at købe advents- og julegaver. På den måde kan man godt sige, at julehandlen er skudt igang,« siger Mick, der sammen med Nicolai har lavet flere tiltag i denne uge for at lokke kunder ud til den såkaldte Black Week, der erstatter Black Friday:

»Vores hensigt er, at vi vil sprede handlen ud over hele ugen, som det er lagt op til så vi ikke får for mange kunder herind af gangen i forhold til den situation vi er i,« supplerer Nicolai, der håber, at man bakker op om byens butikker i sådan en tid her:

Der er mulighed for at finde både de små og store pakker hos De Meza. (Foto: AVISEN)

»Hvis man gerne vil have butikker i byen på den anden side af det her, så er det nu man skal bakke op, men jeg føler heldigvis også, at folk er blevet bevidste om det.«

Daniel Huusmann var ét stort smil. (Foto: AVISEN)

I Midtpunktet hos Fredericia Isenkram er der gang i den. Daniel Huusmann og hans team står og har travlt med kunderne ved kassen. Efter et salg af noget Kaj Bojesen var Daniel klar til at tale med os om den såkaldte Black Week.

»Vi har en del gode tilbyde, som vi kører torsdag, fredag og lørdag. Der er altid Kaj Bojesen som vi kører 25 % rabat på og vi har sodasteam, som også er populært,« siger Daniel, der oplever, at der bliver bakket godt op om detailhandlen:

»Det virker som, at kunderne har et intimentet om at komme ind og støtte lokallivet. Det ser fint ud, så det virker til at være business as usual. Der er ting der er lidt anderledes, men generelt synes jeg, at kunderne har været gode til til at tilvænne sig.«

I forbindelse med Black Week holder byens butikker åbent fredag fra klokken 10:00 – 22:00.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer