Lørdag den 25. juli til søndag den 26. juli kan hele familien hygge sig til gode film i det fri, når Børnefilmfestivalen rammer Madsby Legepark. Begge dage fra kl. 10.00 vises børnefilm på storskærmen ved det store græsområde i skoven ved Tarzanbanen. Her står den på ”Far til fire” hele søndag, og går man selv med en lille drøm om at være med i den nye ”Far til fire” film, så kan man tage til åben carsting begge dage.

Åben carsting til den nye ”Far til fire”

Sammen med ASA Film giver Børnefilmfestivalen nu alle børn i Danmark muligheden for at vinde en statist-rolle i den populære børnefilm. Rollen i filmen er ikke begrænset til køn eller alder, så alle mellem 5 og 17 kan deltage. Man skal blot forberede 1-2 min monolog, skuespil eller anden form for optræden. Rollen tilpasses vinderen, så det handler om at være kreativ og skille sig ud under castingen.

Alle børn, der bliver castet får en Far til Fire plakat og chancen for at vinde biograf-billetter til Nordisk Films biografer. Følg skiltene i Madsby Legepark til castingen.

Nyd madpakken til en god film i det fri

Børnefilmfestivalen er gratis og foregår under åben himmel, så man kan sidde, hvor man har lyst. Skulle der komme en regnbyge eller to, bliver der sat et telt op, så man kan nyde sin film i tørvejr. Det er en god idé at medbringe et tæppe og stole, og så er man velkommen til at pakke madkurven og nyde den til en god film i det fri.

Udover Børnefilmfestivalen vil man kunne bruge legeparkens øvrige aktivitetstilbud.

Program for Børnefilmfestivalen i Madsby Legepark

Lørdag den 25. juli

10.00: Kortfilm fra Børnebiffen

10.30: Cykelmyggen og Minibillen

12.00: Kortfilm fra Børnebiffen

12.30: Jungledyret Hugo

14.00: Kortfilm fra Animation Workshop

15.00: Tarzan

Søndag den 26. juli

Kl. 10.00: Far til fire – gi’r aldrig op.

Kl. 11.30: Far til fire – i stor stil.

Kl. 13.00: Far til fire – på hjemmebane.

Kl. 15.30: Far til fire – på japansk.

Fakta om Børnefilmfestivalen

Børnefilmfestivalen er et gratis kulturarrangement, der henvender sig til børn i alderen 2 – 13 år og deres familier.

Festivalen arrangeres af Foreningen Børnefilmfestivalen, hvis primære formål er at arrangere Børnefilmfestivalen hver sommer.

Læs mere om Børnefilmfestivalen på www.boernefilmfestivalen.dk