Danmarks næstbedste fodboldrække skifter navn. Det danske sportsbetting selskab Bet25 har lavet en 2-årig aftale, der betyder, at klubber som Fredericia, Vejle, Lyngby og Silkeborg til næste sæson spiller i Bet25 Liga.

-Vi er rigtig stolte over at kunne præsentere Bet25 som ny navnesponsor. Bet25 er et dansk bettingselskab med dybe rødder i dansk fodbold og i dansk sport i det hele taget. At vi nu igen får navnesponsor på Danmarks næstbedste fodboldrække siger noget om, hvordan kvaliteten af ligaen er steget de seneste år og er blevet mere attraktiv, hvilket også giver sig udtryk i endnu flere kampe på tv fremover, udtaler Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen.

-Med Bet25 Liga bliver der sat endnu en tyk streg under, at vi er det sportsbetting firma, der er tættest linket op til dansk fodbold. Bet25.dk er det betting-site, der har klart flest odds ude på dansk fodbold, og via vore medie-platforme KanalSport.dk og Ligabold.dk følger vi dansk fodbold tættere end de fleste. Med vores tilstedeværelse i Bet25 Liga får vi endnu en platform til at fortælle fodbold-Danmark om, hvordan vi som det eneste sportsspille-selskab i Danmark sender penge direkte tilbage til de danske klubber, udtaler Bet25s direktør Holger Kristiansen.

Ny struktur, ny ligabold og nu ny navnesponsor. Der sker meget i dansk klubfodbold i øjeblikket. Når Lyngby og HB Køge om knap to uger sparker gang i sæsonen 2015/16 i den næstbedste danske fodboldrække, så bliver det første kamp i Bet25 Liga.

Om Bet25 Liga 

Bet25 Liga er rækken under Alka Superliga. Turneringen spilles med 12 klubber, der møder hinanden tre gange på en sæson for at afgøre oprykning og nedrykning. I den kommende sæson udvides Alka Superliga fra 12 til 14 hold, hvilket betyder, at tre hold rykker op fra Bet25 Liga. Samtidig rykker kun et hold ud af Bet25 Liga, mens tre hold rykker op fra 2. Division. Fra sæsonen 2016/17 spilles med samme format, men med kun én fast oprykker, mens nummer to og tre skal spille mod to Alka Superliga klubber om to øvrige pladser i den bedste række.