I Fredericia skyder endnu en ny virksomhed op. Den store internationale fashionvirksomhed, BESTSELLER, åbner et 24.000 m2 stort distributionscenter i Fredericia. AVISEN erfarer, at distributionscentret placeres i Taulov.

“Det er korrekt, at vi har lejet  lagerkvadratmeter til supplerende opbevaringsplads i Fredericia. Jeg har desværre ikke yderligere info på indeværende tidspunkt,” fortæller Morten Norlyk fra Bestseller i et skriftligt svar til AVISEN:

Bestseller skriver også i et jobopslag:

Kunne du tænke dig, at få det daglige ansvar for vores nyetablerede distributionscenter i Fredericia? Og vil du spille en helt central rolle i den fortsatte udvikling af logistikken for en stor international fashionvirksomhed?

Vi søger en ambitiøs og resultatorienteret Warehouse Manager til BESTSELLERs nye distributionscenter i Fredericia bestående af ca. 24.000 m2, som opereres i toholdsdrift.

Organisationen
Du får din daglige gang på vores nyetablerede distributionscenter, hvor du vil få det samlede ledelsesmæssige ansvar for lokationen. Vi er i alt ca. 20 fastansatte kolleger – og i peakperioder lige så mange vikarer. Organisatorisk vil du referere til vores Global Operations Manager, og du indgår i BESTSELLER Logistiks taktiske ledergruppe.

Hos os vil du opleve en fri omgangstone, da vi godt kan lide at trives og have det sjovt, samtidig med at vi leverer høj performance hver eneste dag.

For den rette person er der i jobbet stor frihed til at træffe beslutninger og ikke mindst mulighed for at sætte retningen for den fortsatte udvikling, når det kommer til ledelse, procesoptimering, drift og eksekvering.

Jobbet
Som vores nye Warehouse Manager vil du få ansvaret for såvel den administrative som operationelle del af den daglige operation.

Dine primære ansvarsområder vil dreje sig om personaleledelse, den overordnede drift samt sikring af ressourcer. Da du endvidere har ansvaret for den administrative del vil din arbejdstid fordeles mellem de ledelsesmæssige og de administrative opgaver, hvor du også rent administrativt vil varetage en vigtig operationel opgave.

Mere specifikt vil dine ansvarsområder inkludere:

 • Ledelse af medarbejdere
 • Drift-, proces- og KPI-ansvar
 • Continuous improvement
 • Sikring af et godt samarbejde internt i organisationen
 • Udvikling og optimering af processer
 • Facilitering af forbedringsprojekter
 • Diverse administrative opgaver

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssigbaggrund inden for logistik og flere års erfaring med i bagagen. Derudover har du:

 • Leveret synlige resultater med drift af warehouse organisationer
 • Stor forståelse for og kendskab til procesoptimering
 • Erfaring med LEAN/ Six Sigma
 • Kendskab til ERP-systemer og IT, herunder erfaring med brug of Office-pakken
 • Solid erfaring med ledelse af medarbejdere – erfaring med ledelse af ledere er en fordel, men ikke et krav
 • Gode engelskkundskaber i skrift og tale

Profil
I rollen som Warehouse Manager vil du få en bred kontaktflade ud i vores logistikorganisation og i BESTSELLER generelt. Du vil være i kontakt med folk fra vidt forskellige personlige og professionelle baggrunde. Derfor er det vigtigt, at du er åben, velinformeret og videbegærlig. Du arbejder struktureret og udnytter fordelene af din struktur i en dynamisk hverdag, hvor der er kort fra tanke til handling. Din strukturerede tilgang til dit arbejde gør også, at du kan danne dig et overblik, der gør dig i stand til at sikre, at alle opgaver bliver løst rettidigt. Sidst, men ikke mindst, så vil du sammen med andre Warehouse Managers i BESTSELLER logistik skulle sikre at vi opnår synergi ved at samarbejde på tværs af lokationer.

Vi glæder os til at høre fra dig
Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt og ikke senere end 19. Jan 2021. Indledende samtaler forventes afholdt den 22. Jan 2021.

About BESTSELLER Logistics

BESTSELLER Logistics is responsible for all inbound and outbound logistics in BESTSELLER Group. We are more than 400 people with our primary location in Haderslev, and units in Aarhus and Hedensted in Denmark and Venray in the Netherlands. We run one of the most advanced automated distribution centres in the Northern Europe, Logistics Centre North, handling more than 80,000 order lines per day.

We have several career opportunities within logistics development, customs, shipping, HSEQ, operations, controlling, facility services and more. Join us and develop your career in a flat organisation with a positive and results oriented work environment.

BESTSELLER Logistics is part of the worldwide fashion company BESTSELLER. For more information, please go to www.about.bestseller.com.

Industry

 • Apparel & Fashion

Employment Type

Full-time

Job Functions

 • Production 
 • Distribution 
 • Supply Chain

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer