Jeg blev noget chokeret, da jeg i går læste, at i har ansat Vibeke Kinch som direktør for Børn og Kultur. Er i slet ikke klar over, hvad hun har medvirket til gennem mange år? Jeg formoder, at det er sket på opfordring fra Kirsten Blæhr, som i samarbejde med Vibeke Kinch har ødelagt mange børn og unges fremtid.  Vibeke Kinch måtte rejse fra Aarhus Kommune, efter hun var meget uheldig involveret i Beder sagen, hvor flere børn er ødelagt for livet:
https://www.avisen.dk/ledere-kendte-til-medhjaelpers-trang-til-boern_4680.aspx

Ledere kendte til medhjælpers trang til børn – Avisen.dkAllerede i 2005 blev pædagogmedhjælperen afsløret i at tage billeder af børn i seksuelle situationer. På to år klagede seks forældrepar over mandens opførsel. Lederne vidste det, men gav blot den 29-årige en advarsel. &bull: Pædofil-sag: Tissemandsleg i …www.avisen.dk

Jeg har flere gange talt med Christian Roland, og han har fortalt mig om Vibeke Kinch`s rolle i sagen, hvor hun først fremstiller sig selv som den rene uskyldighed, men hvor hun så alligevel må trække sig fra posten som leder for Børn og Unge i Aarhus Kommune. 
Derefter kommer hun samme år til Fredericia, og er nu Direktør for Børn og Kultur. Jeg ved personligt, hvordan hun her gjorde alt for at forhindre sagen om Sct. Knuds Skole i at komme frem. Hun manipulerede med medarbejdere og ved et møde, hvor kriminaldommer Asger Ringgaard Møller, Solveig Gaarsmand fra Skole & Samfund og Anni Hauge fra Børns Vilkår deltog, da løj hun direkte overfor os, hvilket politiet bekræftede os i bagefter. 
Det var gennem hende, at jeg ved et tilfælde opdagede, at Kirsten Blæhr skrev falske referater, som hun så kaldte for interne arbejdsdokumenter, som borgerne derved ikke kan få indsigt i, men som de til gengæld kan trække frem og bruge imod samme borger, når de finder det belejligt. Men der var ingen konsekvenser for Kirsten Blæhr! 
Så rejste hun til Fanø, hvor hun igen steg i graderne og blev kommunaldirektør. Også her kom hun i problemer, selv om hun igen stiller sig selv som om hun intet vidste? Det endte dog alligevel med, at hun trak sig og gik på tidlig pension, som hun selv sagde. 
https://ugeavisen.dk/esbjerg/artikel/under-mistanke-kommunaldirekt%C3%B8r-og-borgmester-kendte-til-fejlsager

UNDER MISTANKE: Kommunaldirektør og borgmester kendte til fejlsager | ugeavisen.dkUgeavisen Esbjerg har de seneste uger fortalt om tre Fanø-familiers ulykkelige skæbner, hvor de fejlagtigt er blevet mistænkt for at drage manglende omsorg for deres børn, ligesom der har været rejst mistanker om voldelige og seksuelle overgreb mod flere af børnene.ugeavisen.dk

Og nu mener borgmester Steen Wrist, at Fredericia Kommune er så heldige, fordi hun har sagt ja til en stilling her. Det fortæller mig, at ingen i det byråd virkelig er interesseret i at få ryddet op i hverken Familieafdelingen eller i kommunen i øvrigt. Føj for pokker. 
Gihta Hansen, Skovbakken 14c, 7000 Fredericia

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jens Jørn Pedersen
13:38 - 1. april 2021 13:38

Hvis bare halvdelen af dette er rigtigt, så skal hun ikke ansættes og så skal Steen Wrist fratages borgmestertjansen.
Et det hele da fuldstændig gået af lave i Fredericia.

Karen Møberg
Karen Møberg
15:12 - 2. april 2021 15:12

Kan kun bekræfte, at læserbrevet taler sandt, da jeg har været frivillig bisidder i 12 år for familier, som var kørt fast i det uforudsigelige offentlige system, så jeg er ligeså chokeret over Byrådets eller Steen Wrists beslutning beslutning.

Jens Jørn Pedersen
13:43 - 1. april 2021 13:43
Jesper
Jesper
18:59 - 2. april 2021 18:59

Gad vide hvorfor der sommetider bliver fundet et opløst lig i en gylletanken på en forladt gammel bondegård….?

Gad vide om det havde set anderledes ud i systemet hvis vi havde samme våbenlovgivning som i USA….?

Der er for mange antisociale som går frit omkring….

Somsak
Somsak
08:23 - 4. april 2021 08:23

I det mindste kunne Fredericia Avisen lave et kritisk interview på denne sag eller er i dybt nede i lommen på kommunen fordi de smider lidt annonce kroner efter jer ? Skal vi også vente på EB i denne sag ?

John Skov
John Skov
10:50 - 5. april 2021 10:50

Farcen fortsætter i Fredericia!
Nu er Vibeke Kinch så, – af et enigt byråd, blevet konstitueret, som direktør!
En person, der har været dybt involveret i to af Danmarkshistoriens værste forvaltningssager!
Det er da kun i Fredericia noget sådant kan ske! Er det måden vi lægger dårlig omtale bag os og taler Fredericia op?
Det beviser, endnu engang, nødvendigheden af, at få ryddet op og skiftet det inkompetente byråd ud!
Kom nu Fredericia, – lad os nu få nogle nye ind i det byråd, til november!

Kent Frede
Kent Frede
18:29 - 12. april 2021 18:29

Hvad sker der i Byrådet, de forsætter stadig i samme spor.
Ingen fornyelser, men stadig i byrådets enevælde. Nu må der ske noget
inden vi bliver til grin i hele landet.
Nu skal der snart være valg, det burde da kunne få dem op af deres drømme søvn.
Den bedste er nok, at borgerne/ vælgerne i Fredericia udskifter dette
ide forladte byråd,